E-mail : Şifreniz: Beni Hatırla  » Yeni Üyelik  » Şifremi Unuttum

Forum Kategorileri
• Çekim Teknikleri
21 konu
• Dijital Teknikler
9 konu
• Donanım-Ekipman
30 konu
• Dükkan
63 konu
• Etkinlikler
74 konu
• Foto-Röportaj
2 konu
• Fotoğraf Eğitimi
13 konu
• Fotoğraf Terimleri
0 konu
• Genel
28 konu
• Karanlık Oda
2 konu
• Site Hakkında
40 konu
• Tüketici Köşesi
0 konu
• Yeni Başlayanlara
2 konu
Etkinlikler kategorisindeki forum konuları

Forumda
Ara

Yeni
Konu Aç

Son
Konular

Son
Cevaplar

Beş Usta/ Beş Atölye Sergisi 21 Ocak`ta açılıyor...

20.01.2010 15:00:06 tarihinde açılan forum 113 kere izlenmiştir.

canella

Bade Kalyoncu
Profili | Fotoğrafları

( Yönetici )
20.01.2010 15:00:06     Ref:#1322
BEŞ USTA BEŞ ATÖLYE

Istanbul Fotoğraf Merkezi` nin kuruluş amaçlarına uygun olarak, fotoğrafçıların bir çatı altında toplanarak, çağdaş fotoğraf seviyesinde işler üretmesi amacıyla, “ 5 Usta 5 Atölye” projesi 2009 yılının Nisan ayında hayata geçirildi.

5 Usta fotoğrafçı; Bülent Özgören, Erhan Bayladı, Loris Medici, Mehmet Kısmet, Orhan Yayla` nın çok değerli özverili katkılarıyla, portfolyo sunumları neticesinde seçilen atölye katılımcıları, uzun süren çekimler, değerlendirmeler ve yönlendirmeler sonucunda seçilen çalışmaları ile bu sergiyi oluşturdular.

Fotoğrafların çekim aşamasından, filmlerin banyo ve karanlık oda baskılarına, paspartu ve çerçeve işlemlerine kadar, atölye katılımcıları ustaların katkı ve yönlendirmeleri ile, çok yüksek kalitede bir serginin hazırlanma ve oluşturulma sürecini de sahiplenmiş oldular.

Bu projenin bir başka özelliği de 5 usta fotoğrafçı ve projeyi oluşturan ve ev sahipliği yapan Istanbul Fotoğraf Merkezi’nin bu çalışmaları fahri bir hizmet ve fotoğraf dünyamıza gönüllü bir katkı olarak yapmış olmalarıdır.

http://www.istanbulfotografmerkezi.com/detay.asp?id=345

Bu yoruma 1 cevap yazılmış.
• Hemlock Kenan Theodore Babayiğit
Profili | Fotoğrafları   
(01.02.2010 22:31:47)

Çok güzel bi sergi şiddetle gezilmesini tavsiye ediyorum.

Fotoğraf DefteriBölümler
Fotoğraf TOPlist Lerchendal.org - Pagerank Anzeige ohne Toolbar

Fotoğrafların izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.