E-mail : Şifreniz: Beni Hatırla  » Yeni Üyelik  » Şifremi Unuttum

Forum Kategorileri
• Çekim Teknikleri
29 konu
• Dijital Teknikler
10 konu
• Donanım-Ekipman
33 konu
• Dükkan
77 konu
• Etkinlikler
83 konu
• Foto-Röportaj
2 konu
• Fotoğraf Eğitimi
16 konu
• Fotoğraf Terimleri
0 konu
• Genel
34 konu
• Karanlık Oda
2 konu
• Site Hakkında
42 konu
• Tüketici Köşesi
0 konu
• Yeni Başlayanlara
4 konu
Fotoğraf Eğitimi kategorisindeki forum konuları

Forumda
Ara

Yeni
Konu Aç

Son
Konular

Son
Cevaplar

LOTUS SANAT

10.11.2009 22:30:42 tarihinde açılan forum 206 kere izlenmiştir.

oamac

Özgür AMAÇ
Profili | Fotoğrafları

10.11.2009 22:30:42     Ref:#1244
LOTUS SANAT MERKEZİnde (www.lotussanat.com) Şahin Dİrican önderliğinde Fotoğrafçılığa Giriş Atölyesi devam ediyor. 2 kurda yapılan seminerlerin 1. kuruna katılan biri olarak ciddi verimli olduğunu söyleyebilirim. Gerek eğitim gerekse ortam çok keyifli geçti ve devam kararı aldım. Şimdi neler yaşadığım konusuna gelince;

1-Bana göre az sayıda kursiyer olması bir avantajdı bunu sağladılar dersler 5-10 kişi arasında işleniyor
2-Dersi veren hocanın bizzat derse girip girmediği konusu evet hoca bizzat kendisi eğitim vermekte
3-Mekanın rahatlığı evet çok rahat ve huzurlu bir ortam
4-Ulaşım kolaylığı yer bakımından Taksimde olması hemen her yerden ulaşımı mümkün kılıyor
5-Ücret konusu diğerleri ile aynı seviyede hatta bazen daha uygun.

Bu yazıyı fotoğraf çekmeye yeni başlamış biri olarak herkesin faydalanması adına yazdım. Aynı topiği fotokritikde de verdim orada sağolsun bir arkadaş beğenimin neler olduğunu yazmadığımdan konunun su üstünde kaldığı hakkında güzel bir cevap yazmıştı. Bunu göze önünde bulundurarark bu şekilde bir yamayı uygun gördüm. Amaç fotoğrafa gerçekten gönül veren ve bu alanda ciddi bir birikim yapmak isteyenlere kendimce bir nebze de olsa yardımcı olmak ve fikir verebilmek.

İlgilenen arkadaşlara tavsiye bazında paylaşmak istedim.Sevgiler...

oamac tarafından 11/11/2009 3:23:16 PM zamanında düzenlenmiştir.

oamac tarafından 11/11/2009 3:25:15 PM zamanında düzenlenmiştir.

Fotoğraf DefteriBölümler
Fotoğraf TOPlist Lerchendal.org - Pagerank Anzeige ohne Toolbar

Fotoğrafların izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.