LOTUS SANAT MERKEZİnde (www.lotussanat.com) Şahin Dİrican önderliğinde Fotoğrafçılığa Giriş Atölyesi devam ediyor. 2 kurda yapılan seminerlerin 1. kuruna katılan biri olarak ciddi verimli olduğunu söyleyebilirim. Gerek eğitim gerekse ortam çok keyifli geçti ve devam kararı aldım. Şimdi neler yaşadığım konusuna gelince;
1-Bana göre az sayıda kursiyer olması bir avantajdı bunu sağladılar dersler 5-10 kişi arasında işleniyor 2-Dersi veren hocanın bizzat derse girip girmediği konusu evet hoca bizzat kendisi eğitim vermekte 3-Mekanın rahatlığı evet çok rahat ve huzurlu bir ortam 4-Ulaşım kolaylığı yer bakımından Taksimde olması hemen her yerden ulaşımı mümkün kılıyor 5-Ücret konusu diğerleri ile aynı seviyede hatta bazen daha uygun.
Bu yazıyı fotoğraf çekmeye yeni başlamış biri olarak herkesin faydalanması adına yazdım. Aynı topiği fotokritikde de verdim orada sağolsun bir arkadaş beğenimin neler olduğunu yazmadığımdan konunun su üstünde kaldığı hakkında güzel bir cevap yazmıştı. Bunu göze önünde bulundurarark bu şekilde bir yamayı uygun gördüm. Amaç fotoğrafa gerçekten gönül veren ve bu alanda ciddi bir birikim yapmak isteyenlere kendimce bir nebze de olsa yardımcı olmak ve fikir verebilmek.