Panoramaya oldukça düşkünüm.Heryerde ve her zaman panorama çalışırım.Ancak sitede panorama yüklendiğinde gerekli etkiyi vermiyor veya izleyene yansıtamıyorum.Öncelikle küçük olması açısından etkin değil.Normal fotograf gibi olması da beni üzüyor.Panorama işaretli olanların bir kez daha büyütme olanağı varmı? Sevgi ve selamlarımla.
Ben 980 enine ayarlıyorum genelde ,tam oturuyor gibi.Siz ne dersiniz?Yine forumda biyerde sitenin yazılımı konusunda okumuştum,yükleme yaparken galiba bu 980 enine göre ayarlıyormuş yanılmıyorsam.
Esas sorun panorama fotografların kapladığı alanı tam yansıtmaması.Ne olarak ayarlarsanız ayarlayın,diğer sitelerdeki etkiyi vermiyor.Küçük bir fotograf oluyor sonunda.
Ben de panorama çalışmaktan oldukça fazla hoşlanıyorum.Aslında panorama için ayrı bir seçenek düşünülebilir.Bazı fotoğraf sitelerinde uygulanıyor.Site yönetimi hafif esneklik sağlıyabilir sanıyorum.O zaman istediğimiz etkiyi gösterir.Panorama için 980 en yeterli etkiyi vermiyor.Sağlıkla kalın.
m_enver tarafından 9/12/2009 10:53:33 PM zamanında düzenlenmiştir.
Çok güzel eserler geliyor Panoromik konusunda fakat sitenin kücük boyutta sergilemesi o hazzı kırıyor , 980 pixsel oldukça küçük normal foto için eyvallah da panoroma konusunda yetersiz bi kıstas.. Yönetimin bu konuda ilgilenmesini cok isterim... yada yönetimin bu konuda fikirlerini paylaşırsa cok memnun olacağım.