Sitemiz yöneticilerinden Sayın İhsan ŞAHİN, geçirdiği rahatsızlık sebebiyeti ile aramızda geçici süre bulunamayacaktır. Tedavisi süren dostumuza Allah’tan acil şifalar diliyoruz. Kısa sürede yeniden seni aramızda görmeyi diliyoruz.
İhsan Şahin Beyefendiye acil şifalar diliyorum.. En kısa zamanda talihsiz hastalığı yenip, sağlıklı bir şekilde aramızda olmasını canı gönülden diliyorum. Saygılarımla..
Derdide şifayıda veren Allah'tır... Allahım Şifasını tez zamanda verir inşallah... Her ne kadar tanımasamda kendisini uzaklarda kendisi için dua eden birinin olduğunu belirtmek isterim... Sevgi ve Saygılarım ile...
İhsan beye acil şifalar dileğimi sunarken, FD yöneticilerin,i böyle saygın bir aile ortamında bizleri buluşturduğu için ayrıca teşekkür ederim.Saygılar.
IHSAN BEYE GECMIS OLSUN. UMARIM KISA SUREDE ARANIZA DONER. KENDISINE ACI SIFALAR DILIYORUM.
BU ARADA BYPASS AMELIYATI GECIREN DEGERLI UYENIZ VE DEGERLI ARKADASIMIZ ENVER MANCO'YA DA SITE YONETICILERI OLARAK BOYLE GUZEL BIR ACILIMDA BULANABILSEYDINIZ. ASLINDA FAZLA GECTE OLMUS SAYILMAZ.
Enver Manço nun rahatsızlığı nedeniyle de bir forum açılmıştı.hatta yine onun önerisi üzerine hergün 3 tane seçtiğimiz günün fotoğrafçısı ogün 4 tane seçilmişti(birisi Enver Manço idi)...
İhsan Bey çok geçmiş olsun. Eminim ki en kısa süre içerisinda sağlığınıza kavuşacaksınız ve sizi tekrar aramızda göreceğiz, bozmayın moralinizi. İstenmeyen durumlar ama her şey insanlar için biliyorsunuz. Bunları da atlatacağız evelallah. Saygı ve selamlarımla.
Burada bir aile atmosferinin olmasi ve butun uyelere esit davranilmasi onlarin dikkate alinmasi yonetimin uyelerden cok uzak olmamasi beni buraya ceken seylerin basinda geliyor. Ve bu olusumda katkisi bulunan Ihsan agabeye ve diger butun yoneticilere bence herkes tesekkur borcludur. Kendisine rabbimden acil sifalar diliyorum umarim kisa zamanda sagligina kavusur ve beraber daha iyi seylere imza atariz. Hoslandigimiz seyi yapmaya ve bizi yaptigimiz isten daha cok zevk almaya tesvik eden fotograf defterine tesekkurler.
İhsan beye acil şifalar dileğimi sunarken, FD yöneticilerin,i böyle saygın bir aile ortamında bizleri buluşturduğu için ayrıca teşekkür ederim.Saygılar.